Ravandel film och fotoredigering

Videoproduktion, redigering av film och foto.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ravandel film och fotoredigering vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Ravandel film och fotoredigering ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2005-09-20 så skapades Ravandel film och fotoredigering och bolaget är har ej F-skattsedel.

840618-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Ravandel film och fotoredigering och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ravandel film och fotoredigering så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ravandel film och fotoredigering är Ravandel, Farzad som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .