Elcim Serkan Taxi

Elcim Serkan Taxi är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Elcim Serkan Taxi finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elcim Serkan Taxi är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-24.

Elcim Serkan Taxi som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-15. Men sedan 2005-11-24 så har Elcim Serkan Taxi varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elcim Serkan Taxi så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53171458.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som Elcim Serkan Taxi ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Elcim Serkan Taxi. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Taxiverksamhet.

Firmatecknare för Elcim Serkan Taxi är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elcim Serkan Taxi och det är följande personer, Elcim, Serkan som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Elcim Serkan Taxi är 850913-XXXX.