Exsano

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Exsano är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Exsano är ett av dem. Statusen för Exsano är att Bolaget är aktivt.

Exsano är ett Enskild firma och skapades 2007-11-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Exsano ska trivas.

Exsano är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-22. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Verksamheten kommer att bestå av egna hemsidor på internet, med reklam för diverse medlems sidor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Exsano är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Exsano och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Exsano så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Exsano är Tatour, Alexej som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Exsano har 861124-XXXX som sitt organisationsnummer.