Chirrin Fashion

880121-XXXX är organisationsnummer för bolaget Chirrin Fashion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Chirrin Fashion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Chirrin Fashion finns i.

Chirrin Fashion har varit registrerat sedan 2007-05-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Chirrin Fashion så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Chirrin Fashion är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Chirrin Fashion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Chirrin Fashion så kan ni göra det på telefon genom 08-388112 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och import av kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Chirrin Fashion och det är Gransell Rustam, Chirrin Linnéa som är född 1988 och har titeln Innehavare av enskild firma,