SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG

SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Botkyrka. I SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Kurt Börje som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Robert Börje som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG på telefon 08-7785110.

Verkstadsrörelse

Idag är SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

SEGELTORPS BILLACKERING, BÖRJE KARLSSON & SON HANDELSBOLAG har 916401-3121 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.