Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag

Byggnadsverksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1989-09-06 så skapades Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag har haft det sedan 2003-06-07.

Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-07

916504-8977 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-53174024 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Bruno Fröberg ensam.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bygghantverkare Fröberg Handelsbolag är Fröberg, Britt Monika som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Fröberg, Bruno Mauritz som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .