GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG

GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-01-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till UGGLEVÄGEN 18, 147 34, Tumba. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53060244.

Botkyrka arbetar för att företag som GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Reparationer och underhåll, städning och fastig- hetsservice, handel med sotningsverktyg, tillsats- medel för eldningsoljor, fastigheter och fritids- hus samt kioskrörelse

Firmatecknare för GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG och det är följande personer, Palmqvist, Agneta Viola som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Palmqvist, Nils Göte Ingemar som är född 1940 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för GÖTE PALMQVIST HANDELSBOLAG är 916604-4280.