HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT

916609-2776 är organisationsnummer för verksamheten HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Botkyrka som är den kommunen som HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT finns i.

HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT har varit registrerat sedan 1986-01-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Strandbacken 21, 147 63, Uttran

Konsultativ verksamhet inom idrottsrörelsen, läromedelsproduktion och författarskap samt äga tävlings- och avelshästar

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET JT FÖRENINGSKONSULT och det är Gebart, Elsy Ann-Christine som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Gebart, Jan Tore som är född 1947 och har titeln Bolagsman,