HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN

916612-4611 är organisationsnummer för bolaget HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Botkyrka som är den kommunen som HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN finns i.

HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN har varit registrerat sedan 1986-10-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN är följande:
; BOLAGSMÄNNEN ENDAST I FÖRENING

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN så kan ni göra det på telefon genom 08-53024051 eller genom brev på följande adress:
Brötav. 15, 147 91, Grödinge

Jordbruk, skogsskötsel, entreprenad- och bygg- verksamhet samt hästskötsel

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET JOHANSSON OCH OLSÉN och det är JOHANSSON, LEIF BERTIL som är född 1954 och har titeln Bolagsman, OLSEN, MADELAINE som är född 1959 och har titeln Bolagsman,