SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG

Fastighetsförvaltning, konsultverksamhet, hyresfrågor, förhandlingar och upphandlingar, avtalsfrågor, besiktningar, fastighetstillsyn och skötsel, byggverksamhet. Travverksamhet med tävnlingshästar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1987-10-05 så skapades SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG och företaget är har F-skattsedel SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG har haft det sedan 2005-08-01.

SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

916616-4377 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG så går det att nå dem via telefon på 070-8686801 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Mikkola, Lasse Armas

Följande personer är på något sätt aktiva inom SALEMS FASTIGHET OCH SERVICE SAFA HANDELSBOLAG är Jansson, Åsa Kristina som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Mikkola, Lasse Armas som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .