HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD

HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD är ett företag som finns i Botkyrka. I HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD finns det lite olika personer som är förknippade och det är ANDERSSON, KERSTIN ELISABET som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Andersson, Sven Åke Lennart som är född 1930 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD på telefon 08-7782252.

Terminal- och elinstallationer samt tillverkning och försäljning av mjuka dockor, skinnarbeten och vävnader, sömnad av kläder och därmed förenlig verksamhet

Idag är HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

HANDELSBOLAGET SLADD OCH SLÖJD har 916618-1389 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.