SAMCO DATA HANDELSBOLAG

Handelsbolag finns det flera av i Botkyrka och SAMCO DATA HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och SAMCO DATA HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för SAMCO DATA HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

SAMCO DATA HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1988-02-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som SAMCO DATA HANDELSBOLAG ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstruktion och försäljning av dataprogram, finansiell och ekonomisk konsultverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SAMCO DATA HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är SAMCO DATA HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med SAMCO DATA HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Mait Magnusson..

De som är på något sätt har med SAMCO DATA HANDELSBOLAG är Magnusson, Mait Birgit som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Malmbacken AB som är född och har titeln Bolagsman, Magnusson, Lars Viktor som är född 1941 och har titeln Prokurist, .

SAMCO DATA HANDELSBOLAG har 916618-5976 som sitt organisationsnummer.