Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag

916622-3793 är organisationsnummer för bolaget Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Botkyrka som är den kommunen som Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag finns i.

Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-08-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7788689 eller genom brev på följande adress:
Nyängsv. 7, 146 30, Tullinge

Bolaget skall bedriva hälso- och friskvårdsarbete inklusive komplementära behandlingsmetoder som massage och näringsterapi samt handel med därmed förenliga varor. Tjänster inom kommunikation, marknadsföring och formgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Futari Kropp och Kommunikation Handelsbolag och det är Forsberg, Annie Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Svensson, Per Arvid Torbjörn som är född 1965 och har titeln Bolagsman,