CERCA MEDIA HANDELSBOLAG

Framställning av kvarters- organisations- och lokaltidningar, bild och text samt teknisk prod- uktion, journalistisk och konsultativ verksamhet åt närradiostationer, ledande av kurser *forts*

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CERCA MEDIA HANDELSBOLAG vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är CERCA MEDIA HANDELSBOLAG en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1988-10-11 så skapades CERCA MEDIA HANDELSBOLAG och verksamheten är har F-skattsedel CERCA MEDIA HANDELSBOLAG har haft det sedan 1994-01-01.

CERCA MEDIA HANDELSBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

916622-8180 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är CERCA MEDIA HANDELSBOLAG och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CERCA MEDIA HANDELSBOLAG så går det att nå dem via telefon på 08-7781096 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom CERCA MEDIA HANDELSBOLAG är Pettersson, Inger Eva-Lotta som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .