BM RESTAURANG & PIZZA HANDELSBOLAG

I Stockholms län så finns BM RESTAURANG & PIZZA HANDELSBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Handelsbolag. BM RESTAURANG & PIZZA HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

BM RESTAURANG & PIZZA HANDELSBOLAG är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 916625-3535.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-321790 alternativt besöka eller skicka post till BM RESTAURANG & PIZZA HANDELSBOLAG på följande adress Vikingag. 16, 113 42, Stockholm.

BM RESTAURANG & PIZZA HANDELSBOLAG är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I BM RESTAURANG & PIZZA HANDELSBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Restaurangrörelse