ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG. Det finns flera företag som liknar ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-12-20 så har ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG varit registrerat. Idag är ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Gliav. 5, 141 41, Huddinge. Vi ni istället prata med ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 08-7740521.

Sömnad och montering av gardiner och inredning, försäljning av tyger och inredningsmaterial

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ankarstav, Stefan Kjell som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Ankarstav, Susanne Ulrika Maria som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

; ULRIKA ANKARSTAV ENSAM .

ANKARSTAVS TEXTIL & DEKOR HANDELSBOLAG har 916629-4778 som sitt organisationsnummer.