Vi Tre M Handelsbolag

Vi Tre M Handelsbolag är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Vi Tre M Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mannerstål, Kerstin Ann-Marie som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Mannerstål, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Palm, Eva Marianne som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vi Tre M Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vi Tre M Handelsbolag på telefon 08-7781268.

Handel med textilier, samt present-, städ- och barnartiklar.

Idag är Vi Tre M Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Vi Tre M Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vi Tre M Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Vi Tre M Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vi Tre M Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vi Tre M Handelsbolag har 916633-8575 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.