W&V Allport Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter W&V Allport Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar W&V Allport Handelsbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

W&V Allport Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-05-11 så har W&V Allport Handelsbolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är W&V Allport Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med W&V Allport Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klöverv. 2, 145 67, Norsborg. Vi ni istället prata med W&V Allport Handelsbolag så kan ni göra det på 070-4868264.

Import och handel med livsmedel, skor, textilier, elektroniska varor och hushållsmaskiner, städnings- och rivningsverksamhet, emballering, markarbeten samt transportkonsultation. Renhållning, rekrytering samt billotstjänster.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jampathip Virtanen, Benjaporn som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Virtanen, Jenni Maria Susanna som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

W&V Allport Handelsbolag har 916633-8765 som sitt organisationsnummer.