STALL FENCE HANDELSBOLAG

STALL FENCE HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som STALL FENCE HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

STALL FENCE HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-12-05. Men sedan 1991-01-01 så har STALL FENCE HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Almunge-Gränby, 740 10, Almunge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på STALL FENCE HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0174-23109.

Botkyrka arbetar för att bolag som STALL FENCE HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för STALL FENCE HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Travsport och därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för STALL FENCE HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lång, Heléne Brith Margaretha -Lång, Håkan Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till STALL FENCE HANDELSBOLAG och det är följande personer, Lång, Heléne Brith Margaretha som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Lång, Håkan Erik som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för STALL FENCE HANDELSBOLAG är 916634-2023.