Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag

Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-09-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Solhem 1226, 147 91, Grödinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53029006.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Café, kiosk, presenter, blommor och textilier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag och det är följande personer, Thudén, Bernt Roland som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Thudén, Nicklas Karl Tommie Tobias som är född 1967 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Nicke's & Tudde's Cafe & Handel Handelsbolag är 916637-1303.