Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag

916639-8900 är organisationsnummer för bolaget Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Botkyrka som är den kommunen som Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag finns i.

Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1992-03-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag är följande:
; BO KÅRESJÖ ENSAM

Vill ni komma i kontakt med Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9242706 eller genom brev på följande adress:
Prästgårdsv. 96, 147 40, Tumba

Konsultverksamhet rörande utbildning inom ledarskap och friskvård

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Kåresjö Ledarstöd Kommanditbolag och det är Kåresjö, Bo Christer som är född 1955 och har titeln Komplementär, KÅRESJÖ, EVA ANNA KRISTINA som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare,