JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter som liknar JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-04-06 så har JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 2005-11-24 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Ottev. 17, 146 32, Tullinge. Vi ni istället prata med JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG så kan ni göra det på .

Läkarpraktik och rådgivning utbildning i orto- pediska frågor samt äga och förvalta fast egen- dom och värdepapper

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag THORSELL, ASTRID MARGARETHA som är född 1950 och har titeln Bolagsman, THORSELL, JAN GUSTAF ARVID som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

JAN THORSELL LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG har 916643-8045 som sitt organisationsnummer.