Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag

969607-2983 är organisationsnummer för bolaget Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Botkyrka som är den kommunen som Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag finns i.

Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-10-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0498-219877 eller genom brev på följande adress:
RÅGVÄGEN 10, 145 68, Norsborg

Kaffe, konditori och bageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Mas och Kulla Konditori Kommanditbolag och det är Gebrail, Rajed som är född 1976 och har titeln Komplementär, Aho, Maya som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare,