Pizzeria Brunna Handelsbolag

I Stockholms län så finns Pizzeria Brunna Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Handelsbolag. Pizzeria Brunna Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Pizzeria Brunna Handelsbolag är momsregistrerat sedan2001-11-12 och har organisationsnummer 969618-3871.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Pizzeria Brunna Handelsbolag på följande adress KLÖVERVÄGEN 18, 145 67, Norsborg.

Pizzeria Brunna Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-11.

I Pizzeria Brunna Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Restaurang, pizzeria.