Goodpoint teknik Handelsbolag

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter Goodpoint teknik Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Goodpoint teknik Handelsbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Goodpoint teknik Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-11-06 så har Goodpoint teknik Handelsbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Goodpoint teknik Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Goodpoint teknik Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Engwalls v. 7 A, 147 63, Uttran. Vi ni istället prata med Goodpoint teknik Handelsbolag så kan ni göra det på 08-6287990.

Tekniska lösningar - ombyggnad båtmotorer - snickeriarbeten. Konsultation i terapifrågor. handel med kläder och textilier. Handel med släpfordon.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eckerrot, Bengt Gunnar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Melander Eckerrot, G Margareta C som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Goodpoint teknik Handelsbolag har 969620-3505 som sitt organisationsnummer.