C S Z - International Handelsbolag

Handelsbolag finns det flera av i Botkyrka och C S Z - International Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och C S Z - International Handelsbolag är ett av dem. Statusen för C S Z - International Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

C S Z - International Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-03-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som C S Z - International Handelsbolag ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med samt import och export av textilier, läder, matkon- server, produkter inom detaljhandeln såsom paraplyer, väskor, smycken, papper, gummi och skrot av metalltyp såsom vitvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C S Z - International Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är C S Z - International Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med C S Z - International Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-57714.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med C S Z - International Handelsbolag är Chohan, Salah Ud Din som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Svahn Chohan, Lisa Ulrika som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

C S Z - International Handelsbolag har 969624-7296 som sitt organisationsnummer.