Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag

konsultverksamhet inom databranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1996-10-11 så skapades Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag har haft det sedan 1997-01-01.

Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

969631-1175 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-53034442 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bengt Karlström Datakonsult Handelsbolag är Karlström, Karl Gunnar Bengt som är född 1932 och har titeln Bolagsman, Karlström, Mona Berit Viola som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .