Koyuncu & topal Handelsbolag

Koyuncu & topal Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Koyuncu & topal Handelsbolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Koyuncu & topal Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Koyuncu & topal Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Koyuncu & topal Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Olvonv. 8, 147 33, Tumba men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-53033234.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Koyuncu & topal Handelsbolag har idag 969633-8178 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Koyuncu & topal Handelsbolag

Restaurang och pizzeria samt därmed förenlig verksamhet.

I Koyuncu & topal Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Koyuncu, Nihat som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Koyuncu, Ömer som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Topal, Ihsan som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .