Sorbet Catering Handelsbolag

I Stockholms län så finns Sorbet Catering Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Handelsbolag. Sorbet Catering Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Sorbet Catering Handelsbolag är momsregistrerat sedan2000-04-12 och har organisationsnummer 969636-0313.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-919983 alternativt besöka eller skicka post till Sorbet Catering Handelsbolag på följande adress Storskiftesv. 47, 145 60, Norsborg.

Sorbet Catering Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-04-12.

I Sorbet Catering Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Restaurangverksamhet.