Stall Riksten Handelsbolag

Handelsstall.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stall Riksten Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är Stall Riksten Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1997-06-16 så skapades Stall Riksten Handelsbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Stall Riksten Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

969639-9949 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Stall Riksten Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Stall Riksten Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-7787012 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stall Riksten Handelsbolag är Cederström, Anders som är född 1921 och har titeln Bolagsman, Orosco, Solveig Margarethe som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .