Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag

Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-12-12. Men sedan 1998-01-01 så har Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rundan 53, 146 45, Tullinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-195455.

Botkyrka arbetar för att företag som Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Inspelningsstudio.

Firmatecknare för Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag och det är följande personer, Axelsson, Sten Robert som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Lena Margareta som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ljudion Inspelningsstudio Handelsbolag är 969645-9560.