Seth'er Media Handelsbolag

I Stockholms län så finns Seth'er Media Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Handelsbolag. Seth'er Media Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Seth'er Media Handelsbolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969647-6093.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Seth'er Media Handelsbolag på följande adress Kryddgårdsv. 38, 145 73, Norsborg.

Seth'er Media Handelsbolag är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Seth'er Media Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Mediarelaterad verksamhet.