F.M. Malki Handelsbolag

Restaurang.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för F.M. Malki Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är F.M. Malki Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1998-08-26 så skapades F.M. Malki Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel F.M. Malki Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

F.M. Malki Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969652-4611 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är F.M. Malki Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med F.M. Malki Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-7785562 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Malki, Malek

Följande personer är på något sätt aktiva inom F.M. Malki Handelsbolag är Malki, Malek som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Malki, Nineve Christin som är född 1987 och har titeln Bolagsman, .