Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag

I Botkyrka finns det ett Kommanditbolag som heter Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-03-03 så har Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Korpv. 2, 147 34, Tumba. Vi ni istället prata med Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-53036664.

Byggnation, installation och drifttagning av el, tele, data samt styr- och reglersystem samt handel och försäljning av matriel inom ovanstående branscher samt konsultjobb inom detsamma.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eriksson, Hans Gustav Patrik som är född 1966 och har titeln Komplementär, Kristensson Eriksson, Pia Marie som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Södertörn's El & Styrteknik Kommanditbolag har 969657-6421 som sitt organisationsnummer.