A.C.F Production & Consulting Handelsbolag

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter A.C.F Production & Consulting Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar A.C.F Production & Consulting Handelsbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

A.C.F Production & Consulting Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-12 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-06-29 så har A.C.F Production & Consulting Handelsbolag varit registrerat och sedan 2000-09-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är A.C.F Production & Consulting Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med A.C.F Production & Consulting Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storskiftesv. 30, 145 60, Norsborg. Vi ni istället prata med A.C.F Production & Consulting Handelsbolag så kan ni göra det på 08-53181601.

Produktion och konsultation inom Grafisk formgivning, Journalistik och fotografi. Konsultation och expertis inom brud, bröllop och festproduktion.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Edström Frejman, Erik Anders som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Frejman, Annelie Camilla Margareta som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

A.C.F Production & Consulting Handelsbolag har 969670-3207 som sitt organisationsnummer.