Chifin städ Handelsbolag

Handelsbolag finns det flera av i Botkyrka och Chifin städ Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Chifin städ Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Chifin städ Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Chifin städ Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-01-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Chifin städ Handelsbolag ska trivas.

Chifin städ Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Städfirma

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chifin städ Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är Chifin städ Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Chifin städ Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4778189.

Firman tecknas gemensamt av Eduardo Cordero och Eric Cordero..

De som är på något sätt har med Chifin städ Handelsbolag är Cordero Gonzalez, Eduardo Mauricio som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Cordero, Eric Andreas som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .

Chifin städ Handelsbolag har 969682-5745 som sitt organisationsnummer.