Valbonne Handelsbolag

Valbonne Handelsbolag är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Valbonne Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Valbonne Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-01-22. Men sedan 2002-04-02 så har Valbonne Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hökv. 34, 147 34, Tumba. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Valbonne Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att företag som Valbonne Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Valbonne Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

träning, tävling och handel med travhästar.

Firmatecknare för Valbonne Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Zettergren, Lars Göran..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Valbonne Handelsbolag och det är följande personer, Zettergren, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Zettergren, Siv Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Valbonne Handelsbolag är 969683-0745.