Handelsbolaget KANTETANO

Handelsbolaget KANTETANO är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget KANTETANO finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget KANTETANO är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-05-29.

Handelsbolaget KANTETANO som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-04-24. Men sedan 2002-05-29 så har Handelsbolaget KANTETANO varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till GRYTSTIGEN 10, 147 52, Tumba. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget KANTETANO så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53068104.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget KANTETANO ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget KANTETANO. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Taxi. Persontransport mot betalning.

Firmatecknare för Handelsbolaget KANTETANO är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget KANTETANO och det är följande personer, Kanté, Siaka Yaya som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Tano, Ahua som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget KANTETANO är 969685-3382.