Shafqat and Daughters Handelsbolag

Handelsbolag finns det flera av i Botkyrka och Shafqat and Daughters Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Shafqat and Daughters Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Shafqat and Daughters Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Shafqat and Daughters Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-05-13. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Shafqat and Daughters Handelsbolag ska trivas.

Shafqat and Daughters Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Gamla videofilmer - indiska och pakistanska, videokassetter, cd-skivor, smycken, mattor, kläder, videoband, cd-fodral, datautrustning, affisher, glas, smink, hudvård, skor, väskor, dekorationsvaror, hudvård, vykort, tyg och audio-kassetter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Shafqat and Daughters Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26.

Idag är Shafqat and Daughters Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Shafqat and Daughters Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5766356.

Firman tecknas av Khalida Shafgat Chohan..

De som är på något sätt har med Shafqat and Daughters Handelsbolag är Chohan, Kanwal Shabina som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Chohan, Khalida Shafgat som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Chohan, Nillofar Mobbina som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .

Shafqat and Daughters Handelsbolag har 969685-6708 som sitt organisationsnummer.