Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag

Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag är ett företag som finns i Botkyrka. I Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Förberg, Anders Hjalmar som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Förberg, Mikael André som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag på telefon 070-4830045.

Bolaget ska bedriva handel och service inom mark, fritid och trädgård samt däremd förenlig verksamhet.

Idag är Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-09-12 och Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-09-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Förbergs Trädgårdsservice Handelsbolag har 969687-0501 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.