Zeki & Rabil Handelsbolag

Restaurang

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zeki & Rabil Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är Zeki & Rabil Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2002-09-17 så skapades Zeki & Rabil Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Zeki & Rabil Handelsbolag har haft det sedan 2002-11-21.

Zeki & Rabil Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-13

969687-9866 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Zeki & Rabil Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Zeki & Rabil Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-58356510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zeki & Rabil Handelsbolag är Behaye, Zakay som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Demir, Robil som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Demir, Sükri som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .