Airbone Travels Handelsbolag

Bolaget skall bedriva försäljning av flygbiljetter, arrangera och försälja paketresor, konferensresor, charterresor, resekonultservice, telekommunikation.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Airbone Travels Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är Airbone Travels Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2002-10-03 så skapades Airbone Travels Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Airbone Travels Handelsbolag har haft det sedan 2005-10-06.

Airbone Travels Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-03

969688-3520 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Airbone Travels Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Airbone Travels Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-6730901 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Jayatilake, Don Vajira Santush N A

Följande personer är på något sätt aktiva inom Airbone Travels Handelsbolag är Jayatilake, Don Amal Heshan N A som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Jayatilake, Don Vajira Santush N A som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Jayatileke, Edmund Nallaperuma A som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .