Assembler Handelsbolag

I Stockholms län så finns Assembler Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Handelsbolag. Assembler Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Assembler Handelsbolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969690-1389.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6073903 alternativt besöka eller skicka post till Assembler Handelsbolag på följande adress Fläderv. 11, 146 48, Tullinge.

Assembler Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-02-13.

I Assembler Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Försäljning av datorer och datordelar.