Styrhuset Handelsbolag

969691-3582 är organisationsnummer för företaget Styrhuset Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Styrhuset Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Botkyrka som är den kommunen som Styrhuset Handelsbolag finns i.

Styrhuset Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-02-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Styrhuset Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Styrhuset Handelsbolag är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Styrhuset Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Styrhuset Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5706561 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning och uthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Styrhuset Handelsbolag och det är B O Kilander Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, BOG Eriksson El Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Tappströms El-Automatik Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman,