Hermans Multiservice Kommanditbolag

I Botkyrka finns det ett Kommanditbolag som heter Hermans Multiservice Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Hermans Multiservice Kommanditbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hermans Multiservice Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-16 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-09-09 så har Hermans Multiservice Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2003-10-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hermans Multiservice Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Hermans Multiservice Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Värdshusv. 10, 145 50, Norsborg. Vi ni istället prata med Hermans Multiservice Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-53188257.

Bolaget skall bedriva arbete inom byggentreprenad, lokalvård, fastighetsservice, flyttstädning, diskning och restaurangservice, flyttning, bud och frakt, uthyrning av personal samt import och export av maskiner, varor och kemikalprodukter inom branschen.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olivares Barrientos, Herman Manuel som är född 1963 och har titeln Komplementär, Sabalaga Pinochet, Luis Alberto som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Hermans Multiservice Kommanditbolag har 969695-9494 som sitt organisationsnummer.