intertainment media Handelsbolag

Handelsbolag finns det flera av i Botkyrka och intertainment media Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och intertainment media Handelsbolag är ett av dem. Statusen för intertainment media Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

intertainment media Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-02-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som intertainment media Handelsbolag ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av Mp3 spelare, hemelektronik, hemsidor, mobil tjänster, musik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att intertainment media Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är intertainment media Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med intertainment media Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7573637.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med intertainment media Handelsbolag är Rannikko, Richard Rafael som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Lars Henrik Pappu som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

intertainment media Handelsbolag har 969699-2628 som sitt organisationsnummer.