Netax Tele-Datanät Handelsbolag

Netax Tele-Datanät Handelsbolag är ett företag som finns i Botkyrka. I Netax Tele-Datanät Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axeldal, Monika som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Axeldal, Peter Curt-Åke som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Netax Tele-Datanät Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Netax Tele-Datanät Handelsbolag på telefon 08-53430025.

Installation av tele och datanät samt försäljning av tillbehör.

Idag är Netax Tele-Datanät Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Netax Tele-Datanät Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Netax Tele-Datanät Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Netax Tele-Datanät Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Netax Tele-Datanät Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Netax Tele-Datanät Handelsbolag har 969702-6228 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.