Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation)

Café samt försäljning av sedvanliga kaffesortiment.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2004-08-20 så skapades Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) och verksamheten är har F-skattsedel Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) har haft det sedan 2004-09-23.

Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-23

969703-2762 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) så går det att nå dem via telefon på 08-6533900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av Tomas Aydin ensam.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tomas Aydin Handelsbolag (Smaksensation) är Aydin, Faulus som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Aydin, Tomas som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .