Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag

Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bryggarv. 5, 147 30, Tumba. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53039380.

Botkyrka arbetar för att bolag som Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Restaurang- och caféverksamhet.

Firmatecknare för Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Michel Abied..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag och det är följande personer, Abied, Michel som är född 1976 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bryggarcaféet i Tumba Handelsbolag är 969704-8438.