GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-07-06 så har GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag varit registrerat. Idag är GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vetev. 3, 145 68, Norsborg. Vi ni istället prata med GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet med alkoholförsäljning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eliya, George som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Eliya, Mouris som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

GustavF Quality Resturants Sveavägen Handelsbolag har 969711-8173 som sitt organisationsnummer.